فراخوان پذیرش پژوهشگر پسادکتری بنیاد ملی نخبگان

بنیاد ملی نخبگان با هدف بکارگیری توانمندی های پژوهشی و فناورانه دانش آموختگان برتر مقطع دکتری برای حل مسائل و نیازهای صنعت از پذیرش پژوهشگر پسادکتری در زمینه‌های پیوست حمایت می کند.

از کلیه دانش‌آموختگان دوره‌های دکتری و یا دانشجویان دکتری که تا 31 شهریورماه 1402 از رساله خود دفاع می ­کنند و واجد شرایط زیر می باشند دعوت می‌شود با مراجعه به سامانه سینا بنیاد ملی نخبگان به نشانی https://sina.bmn.ir نسبت به ثبت نام و ارسال مدارک تا 31 تیرماه 1402 اقدام کنند.

پژوهشگران پسادکتری برگزیده در این برنامه حقوق معادل استادیار پایه 1 دانشگاه تهران برای مدت یک سال را دریافت می ­کنند و مطابق شیوه نامه طرح شهید دکتر چمران، مورد حمایت بنیاد قرار می­ گیرند.

شرایط پژوهشگر پسادکتری
:

🔹 حداکثر 5 سال از زمان دانش ­آموختگی دکتری در زمان ثبت درخواست گذشته باشد. دانشجویان متقاضی باید گواهی تایید دانش‌آموختگی تا پایان تیر ماه 1402 ارائه کند.

🔹 متقاضی در صورت پذیرش، متعهد به اشتغال تمام وقت در دوره پسادکتری می ­شود.

🔹 پژوهشگر پسادکتری همزمان تحت حمایت سازمان، موسسه یا دانشگاهی دیگر نباشد.

🔹 متقاضی دارای سوابق پژوهشی برجسته در زمینه تخصصی باشد.

­🔹 متقاضی، منع قانونی (مانند مشمول سربازی بودن) برای پژوهش تمام وقت نداشته باشد و دارای صلاحیت عمومی و عدم منع قانونی برای عقد قرارداد پژوهشی باشد.

برای دریافت فرم فراخوان و اطلاعات بیشتر به این لینک مراجعه فرمائید.

اداره امور استعدادهای درخشان دانشگاه

1402/04/20