طرح کارورزی ملی «رایان»

رایان یک دوره حرفه‌ای کاری تمام وقت است که بین 12 الی 22 ماه به طول خواهد انجامید. این طرح از مراحل مختلفی تشکیل شده است و برگزیدگان طرح در هر مرحله، به انجام پروژه‌ در بخش‌های مختلف پیرامون مسائل اصلی توسعه دیجیتال کشور خواهند پرداخت.

نخبگانی که سابقه کاری حرفه‌ای متناسب را داشته باشند، پس از طی مراحل ارزیابی، برای حضور در دوره برگزیده خواهند شد. متقاضیان در طول مدت کارورزی و انجام پروژه، علاوه بر تجربه کاری، از راهنمایی‌ و مشاوره صاحب‌نظران و خبرگان حوزه دیجیتال در کشور و هم‌چنین مجموعه‌ای از بسته‌های آموزشی عمومی و تخصصی بهره‌مند خواهند شد.

پذیرفته شدگان در طول این دوره حقوق اشتغال تمام وقت را دریافت خواهند کرد و از سایر مزایا از جمله بیمه عادی و بیمه تکمیلی برخوردار می‌شوند.

زمان‌بندی طرح

• مهلت ثبت نام: 12 مردادماه 1402
  • آغاز مرحله مقدماتی و آماده سازی: از 15مهرماه 1402 (به صورت نیمه وقت)
  • آغاز مرحله کارورزی: از 27 آبان‌ماه 1402 (به صورت تمام وقت)

معیارهای ثبت‌نام

• بازه سنی کمتر از 35 سال (متولدین سال 1368 به بعد)
  • دارای مدرک کارشناسی رشته‌های مرتبط ​​​(یا دانشجویان تحصیلات تکمیلی به شرط حضور در دوره پایان‌نامه و یا دانش‌آموختگان تحصیلات تکمیلی)​​​​​​​
  • حداقل 3 سال سابقه کاری مرتبط
  • تعهد وقت‌گذاری تمام وقت در طول دوره (عدم اشتغال همزمان)
  • داشتن دو توصیه نامه معتبر (از خبرگان حوزه دیجیتال از جمله: اساتید دانشگاه یا مدیران بخش عمومی یا خصوصی)

حقوق و مزایا

حقوق و مزایا بر اساس رزومه فرد و متناسب با پرداختی به رزومه مشابه در بخش خصوصی خواهد بود. هم‌چنین در این طرح افراد بیمه عادی و بیمه تکمیلی (به همراه همسر و فرزندان) را دریافت خواهند کرد.

تعهدات

افراد تعهد دارند پس از اتمام طرح، به اندازه طول دوره در کشور حضور داشته و با تایید دبیرخانه طرح، در یکی از مراکز بخش خصوصی یا عمومی به فعالیت بپردازند.

جهت کسب اطلاعات بیشتر و ثبت نام اینجا کلیک کنید.

1402/05/04