اسامی پذیرفته شدگان کارشناسی ارشد بدون آزمون (استعداد درخشان) سال تحصیلی 1403-1402 پس از اعمال انصراف های ثبت شده

اسامی اولیه پذیرفته شدگان علمی کارشناسی ارشد بدون آزمون (استعداد درخشان) سال تحصیلی 1403-1402 پس از اعمال انصراف های ثبت شده به تفکیک رشته در فایل های زیر قابل دسترسی است. ضمن عرض تبریک و آرزوی موفقیت برای پذیرفته شدگان، خواهشمند است در این خصوص به موارد زیر توجه فرمائید:

• اعلام نتایج اولیه به منزله قبولی نهایی نبوده و پذیرش نهایی داوطلبان منوط به احراز شرایط صلاحیت عمومی و انضباطی متقاضیان و تأیید سازمان سنجش آموزش کشور می باشد.
  • با توجه به اینکه تنها یک دانشگاه امکان ورود اطلاعات پذیرفته شدگان بدون آزمون در پرتال سازمان سنجش آموزش کشور را خواهد داشت، چنانچه داوطلبی از دو یا چند دانشگاه پذیرش بدون آزمون (استعدادهای درخشان) را دریافت کرده باشد، لازم است دانشگاه موردنظر برای ادامه تحصیل را انتخاب کرده و انصراف خود را در اسرع وقت به سایر دانشگاه ها اعلام نماید.
  • پذیرفته شدگان باید حداکثر تا تاریخ 1402/06/31 دانش آموخته گردند.
  • چنانچه در هر مرحله از ثبت نام، بررسی مدارک و اشتغال به تحصیل مشخص شود که داوطلب شرایط پذیرش از طریق این فراخوان را ندارد یا مغایرتی بین مدارک و مستندات ارائه شده با اصل مدارک وجود داشته باشد ثبت نام ایشان لغو خواهد شد.

دانشکده مهندسی صنایع

دانشکده مهندسی عمران