مسابقه ملی مسئله‌محور «راهی شو»

مسابقه ملی مسئله‌محور «راهی شو»، مسابقه مسئله‌محور طرح شهید بابایی بنیاد ملی نخبگان است که با حمایت بنیاد ملی نخبگان و ستاد توسعه زیست‌فناوری و با هدف تلاش برای هموار کردن مسیر ورود دانشجویان به صنعت برگزار خواهد شد.

دانشجویان و فارغ‌التحصیلان رشته‌های فنی مهندسی، علوم پایه و علوم پزشکی سراسر کشور می‌تواننداز طریق این مسابقه روی پروژه‌های واقعی صنعتی کار کنند، فضای تخصصی مورد علاقه‌ خود را بیشتر بشناسند، شبکه‌ ارتباطی خود را گسترش دهند و در نهایت نیز نسبت به آینده‌ی کاری مورد نظر خود، دید دقیق‌تری پیدا کنند.

• برای شرکت‌‌کنندگان مسابقه، کارگاه‌های آموزشی اختصاصی با محوریت مهارت‌های لازم برای ورود به صنعت و بازار کار طراحی شده است.
  • مسابقه به صورت غیرحضوری و آنلاین و در قالب تیمی برگزار می‌شود، اما امکان ثبت‌نام به هر دو صورت فردی و گروهی وجود دارد.
  • برای تیم‌های برتر مسابقه، امتیاز نخبگی و جوایز نقدی در نظر گرفته شده است.

مهلت ثبت نام: 16 شهریورماه 1402

اطلاعات بیشتر