فراخوان ثبت‌نام و ارائه درخواست برای بهره‌مندی از پشتیبانی‌های دانشجویی بنیاد ملی نخبگان در سال تحصیلی 1402-1401 (طرح شهید وزوایی) از هفدهم خردادماه 1401 شروع شده‌است و مهلت تشکیل پرونده و ارائه درخواست برای بهره‌مندی از پشتیبانی‌های طرح مذکور تا پانزدهم تیرماه 1401 می‌باشد. گفتنی است در این فراخوان علاوه بر دانشجویان، دانش‌آموختگانی که در مهرماه در دوره‌های تحصیلی کارشناسی‌ارشد یا دکتری تخصصی به عنوان دانشجوی نوورود مشغول به تحصیل خواهند شد نیز می‌توانند ثبت‌نام و درخواست خود را ارائه کنند.
1401/03/22