اطلاعیه مهم در خصوص وضعیت ثبت‌نام داوطلبین ورود به مقطع دکتری سال 1403

قابل توجه داوطلبین محترم شرکت کننده در فراخوان پذیرش بدون آزمون (استعدادهای درخشان) برای مقطع دکتری سال 1403

ضروری است داوطلبین محترمی که مراحل ثبت‌نام خود برای ورود به مقطع دکتری را تکمیل کرده‌اند، به صفحه شخصی خود در سامانه گلستان دانشگاه (http://golestan.kntu.ac.ir/) مراجعه کرده و وضعیت ثبت‌نام خود را بررسی نمایند. در صورت مشاهده وضعیت "مشروط"، لازم است داوطلبین محترم دلیل ثبت شده برای این وضعیت را به دقت مطالعه کرده و حداکثر تا تاریخ جمعه 21 اردیبهشت ماه 1403 نسبت به رفع نقص مدارک خود اقدام نمایند.

لطفا توجه فرمایید داوطلبینِ با وضعیت "مشروط" که نقص مدارک خود را تا تاریخ مشخص شده اصلاح نکنند، وارد مرحله بعدی بررسی نخواهند شد.

همچنین لازم به توضیح است که وضعیت "عدم تأیید" به دلیل عدم احراز شرایط اولیه داوطلب با توجه به آیین‌نامه پذیرش بدون آزمون استعدادهای درخشان در دوره تحصیلی دکتری ثبت شده است.

با آرزوی موفقیت

اداره امور استعدادهای درخشان دانشگاه

تعداد بازدید:
تاریخ:
1403/02/16
كليه حقوق اين وب سايت متعلق به دانشگاه خواجه نصير الدين طوسي ميباشد.