جذب امریه سربازی فارغ‌التحصیلان ممتاز مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری

قابل توجه فارغ‌التحصیلان محترم دانشگاه در مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری

به اطلاع می‌رساند دانشگاه تهران در نظر دارد از بین فارغ‌التحصیلان ممتاز مقاطع تحصیلی کارشناسی ارشد و دکتری دانشگاه‌های برتر اقدام به جذب نیروی امریه اعزامی شهریورماه سال 1403 نماید. متقاضیان می‌توانند از تاریخ 1403/03/26 نسبت به ثبت درخواست خود اقدام نمایند.

شرایط عمومی ثبت‌نام:

• جذب نیرو تنها از بین فارغ التحصیلان ممتاز دانشگاه‌های تهران، صنعتی شریف، صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی، تربیت مدرس، امیرکبیر، علم و صنعت، شهید بهشتی و علامه طباطبائی در رشته‌های مورد نیاز صورت می‌پذیرد.
  • از متقاضیان مصاحبه تخصصی و عمومی به عمل خواهد آمد.
  • چنانچه در هر قسمت از فرایند به کارگیری مشخص شود متقاضی واجد شرایط عمومی یا اختصاصی جذب امریه نمی‌باشد، دانشگاه می‌تواند نسبت به خاتمه خدمت وی و معرفی به ستاد کل نیروهای مسلح اقدام نماید.
  • محل جغرافیایی خدمت متقاضیان با توجه به شهر انتخابی مندرج در جدول رشته‌ها خواهد بود.
  • چنانچه در هر قسمت از فرایند ثبت نام مغایرتی بین اطلاعات ثبت شده و اصل مدارک و یا مغایرت رشته تحصیلی با رشته‌‌های مورد نیاز مشاهده شود درخواست متقاضی حذف می‌گردد.
  • تکمیل فرم درخواست پذیرش امریه هیچگونه تعهدی جهت جذب امریه برای دانشگاه تهران ایجاد نمی‌کند.
  • اولویت جذب نیروی امریه با افراد بومی شهر محل خدمت می‌باشد.

1403/03/26