قابل توجه دانشجویان محترم متقاضی استفاده از امتیاز رتبه اول دوره کارشناسی در آزمون ورودی کارشناسی ارشد سال 1403

داوطلبین محترم متقاضی استفاده از امتیاز رتبه اول دوره کارشناسی در آزمون ورودی کارشناسی ارشد سال 1403 می توانند فرم درخواست خود را تکمیل کرده و برای تایید به آموزش دانشکده خود تحویل دهند.

در این خصوص توجه به نکات زیر الزامی است:

- برای آگاهی از نحوه اعمال این امتیاز، به بند "ز" صفحه 14 دفترچه راهنمای انتخاب رشته آزمون کارشناسی ارشد سال 1403 (دفترچه شماره 2) مراجعه فرمایید.

- فرم مربوطه را از صفحه 600 دفترچه راهنمای انتخاب رشته کارشناسی ارشد سال 1403 (دفترچه شماره 2) تهیه فرمایید.

- قسمت الف فرم را تکمیل کرده و برای تأیید به آموزش دانشکده تحویل دهید.

- رتبه اول در دوره کارشناسی و بین دانشجویان هم رشته و هم ورودی سنجیده می شود.

- دانش‌آموختگی در 8 نیمسال الزامی است.

- صرفا تقاضای افرادی که بعد از تاریخ 1401/11/01 به بعد دانش‌­آموخته شده­ باشند، قابل بررسی است.

- مهلت تحویل فرم به آموزش دانشکده حداکثر تا تاریخ 1403/05/06 می باشد.

با آرزوی موفقیت

1403/04/20