مصاحبه داوطلبین ورود به دوره دکتری از طریق سهمیه استعدادهای درخشان

قابل توجه متقاضیان محترم ورود به دوره دکتری سال تحصیلی 1403-1402 از طریق سهمیه استعدادهای درخشان

ضروری است متقاضیان محترم به صفحه شخصی خود در سامانه گلستان دانشگاه مراجعه کرده و وضعیت تأیید مدارک خود را بررسی نمایند:
- در صورت ثبت "تأیید" مدارک، برای اطلاع از تاریخ برگزاری مصاحبه، به وبگاه دانشکده مربوطه مراجعه کرده و روز مصاحبه با در دست داشتن اصل مدارک بارگذاری شده در سامانه گلستان، به محل مصاحبه مراجعه فرمایند.

- در صورت مشاهده وضعیت "مشروط"، لازم است متقاضیان محترم دلیل ثبت شده برای این وضعیت را به دقت مطالعه کرده و حداکثر تا تاریخ شنبه 6 خردادماه 1402 نسبت به رفع نقص مدارک خود اقدام نموده و رفع نقص مدارک را از طریق ایمیل به آدرس talent@saba.kntu.ac.ir (با ذکر شماره پرونده در عنوان ایمیل)، به اطلاع دفتر استعدادهای درخشان دانشگاه برسانند.

- وضعیت "عدم تأیید" به دلیل عدم احراز شرایط اولیه داوطلب با توجه به آیین نامه پذیرش بدون آزمون استعدادهای درخشان در دوره تحصیلی دکتری ثبت شده است.

با آرزوی موفقیت

اداره امور استعدادهای درخشان دانشگاه