فرم درخواست ثبت مشخصات پذیرفته‌شدگان کارشناسی ارشد و دکتری استاد محور در پرتال دانشگاهی سازمان سنجش آموزش کشور

فرم درخواست ثبت مشخصات پذیرفته‌شدگان کارشناسی ارشد و دکتری به شیوه استاد محور در پرتال دانشگاهی سازمان سنجش آموزش کشور

دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی

سال‌تحصیلی 1403- 1402

ضمن عرض تبریک و آرزوی موفقیت برای پذیرفته‌شدگان دوره دکتری و کارشناسی ارشد بدون آزمون (استعدادهای درخشان) به شیوه استاد محور (آیین نامه های عتف-ش-2212 و عتف-ش-2213)، به اطلاع می رساند لازم است پذیرفته شدگان از این طریق، فرم درخواست ثبت مشخصات در پرتال دانشگاهی سازمان سنجش آموزش کشور (انتهای این خبر) را تکمیل نموده و حداکثر تا تاریخ چهارشنبه 8 شهریورماه 1402 به اداره امور استعدادهای درخشان دانشگاه ارسال نمایند.

• لازم است این فرم توسط داوطلب به صورت تایپ شده، تکمیل شده و پس از امضاء از طریق ایمیل به آدرس talent@saba.kntu.ac.ir ارسال شود.
  • در قسمت عنوان ایمیل، "فرم طرح استادمحور" انتخاب شود.
  • در صورت عدم ارائه این فرم در مهلت مقرر به اداره امور استعدادهای درخشان، پذیرش داوطلب لغو خواهد شد.
  • تایید وصول ایمیل توسط اداره امور استعدادهای درخشان حداکثر تا یک روز بعد از ارسال فرم، ارسال خواهد شد. در صورت عدم دریافت ایمیل اعلام وصول، لازم است فرم مجددا ارسال شود.
  • در صورت نقص یا عدم صحت اطلاعات تکمیل شده در فرم، پذیرش متقاضی منتفی است.

فرم درخواست ثبت مشخصات - دوره کارشناسی ارشد به شیوه استادمحور

اداره امور استعدادهای درخشان دانشگاه