قابل توجه پذیرفته شدگان اولیه - مقطع کارشناسی ارشد سال تحصیلی 1403-1402
قابل توجه پذیرفته شدگان اولیه - مقطع کارشناسی ارشد

قابل توجه پذیرفته شدگان اولیه بدون آزمون (استعدادهای درخشان) برای ورود به مقطع کارشناسی ارشد

سال تحصیلی 1403-1402

با توجه به آغاز فرایند ثبت اسامی پذیرفته شدگان علمی جهت ورود به مقطع کارشناسی ارشد از طریق سهمیه استعدادهای درخشان در پرتال سازمان سنجش آموزش کشور، به اطلاع می‌رساند آخرین مهلت انصراف از پذیرش تا پایان روز دوشنبه 13 شهریورماه 1402 می‌باشد.

• این مهلت غیرقابل تمدید بوده و پس از آن به هیچ درخواستی ترتیب اثر داده نخواهد شد.
  • متقاضیان ثبت انصراف (اعم از اصلی و رزرو)، لازم است با استفاده از نام کاربری و رمز عبوری که در هنگام ثبت نام در سامانه جامع گلستان ایجاد کرده بودند، وارد سامانه شده و با انتخاب گزینه‌های "آزمون" / "ثبت نام" / " انصراف" / " درخواست انصراف از پذیرش داوطلب"، به پردازش مربوطه دسترسی پیدا کرده و با انتخاب یکی از گزینه های علت، انصراف خود را ثبت نمایند.

1402/06/12